Maandag 26 augustus Introductiedag voor alle leerlingen.

Nadat we vrijdag 23 augustus de eerste schooldag alweer achter de rug hadden, is op maandag 26 augustus door iedere fase afzonderlijk een introductiedag gehouden. De vrijdag stond vooral in het teken van allerlei informatie over het nieuwe schooljaar en de maandag had als doel om het schooljaar ontspannen en op een leuke manier te beginnen. De leerlingen konden kennis maken met hun nieuwe klasgenoten tijdens diverse leuke activiteiten.

1e fase   Introductielesje met uitleg voor het komende schooljaar + kennismakingsactiviteiten,
(foto)puzzeltocht door school en andere leuke activiteiten in en rond school.

2e fase   In kleine groepjes moest er een fotopuzzeltocht gedaan worden in de binnenstad van Dokkum.
Daarna is de 2e fase nog gaan bowlen in het bowlingcentrum in Dokkum.

3e fase   Heeft gevarieerde sportactiviteiten gedaan in Adfuntureparc in Dokkum.

Al met al voor iedereen een zeer ontspannen maar erg leuke introductie dag.
Klik hier voor meer foto's van de introductiedagvan Fase 1.
Klik hier voor meer foto's van de introductie dag van fase 2 en 3.

klim    patat eten    springen