Maandag 26 nov / 9 dec en 16 december Theatervoorstellingen /ouderavonden.

Op deze drie maandagen is er in de verschillende fasen van onze school gewerkt aan de thema's genotsmiddelengebruik en het maken van keuzes. Overdag hadden de leerlingen workshops gedaan onder leiding van mensen uit theatergroep "SMOAR" . In deze workshops zijn alcohol-drugsgebruik, roken ,keuzes durven maken en groepsdruk veelvuldig aan de orde gekomen. Naast deze workshops is er iedere keer een voorstelling in elkaar gezet i.s.m. theatergroep SMOAR. Deze voorstelling werd iedere avond vertoont aan ouders en docenten van school. Ook werden er die avonden voorlichting gegeven door verslavingszorg Noord Nederland (VNN) aangaande dit thema. Kortom voor zowel leerlingen als ouders een zeer informatieve/leerzame dag.

Klik hier voor meer foto's over deze dag(en).

smoar1smoar2