SERIOUS REQUEST 2013

Van Kerstmarkt naar Kerstrun………….

Op het praktijk onderwijs in Dokkum ( J.J. Boumanschool ) wordt al weken gewerkt en gezwoegd om prachtige werkstukken te maken.
Werkstukken die verkocht zullen worden tijdens de kerstfair op 12 december van 16.30 – 20.30 uur.De opbrengst van deze fair wordt 100% besteed aan de actie van 3FM, Serious Request, het Glazen huis in Leeuwarden!Er wordt gehoopt op een goede verkoop om zodoende een mooi bedrag te kunnen schenken.Om dit bedrag nog verder omhoog te brengen wordt dit op een speciale manier naar Leeuwarden gebracht. Op donderdag 19 december zullen ongeveer 20 sportieve leerlingen en hun begeleiders via een sponsorloop dit geld naar Leeuwarden brengen. Een fantastische uitdaging waar men al weken fanatiek voor in training is.Zo werd zelfs Hugo Veenker bereid gevonden om belangeloos een speciale looptraining te verzorgen. De heer Veenker was diep onder de indruk van het enorme loop en doorzettingsvermogen van de leerlingen.De leerlingen zullen in estafette vorm de afstand van 30 kilometer afleggen. Om de leerlingen op de juiste startplaats te krijgen zijn er taxibusjes beschikbaar gesteld door de firma’s: Taxi NOF en Taxi Waaksma.

Goed om te merken dat ook deze ondernemers deze actie een warm hart toe dragen. Geweldig!

Klik hier voor meer foto's van de acties rond serious request.

SR run SR