Maandag 16 december "TOPPER" in de schijnwerpers

Tim vd Meulen is een jongen uit groep 8 die zeer actief is geweest als het gaat om het inzamelen van geld voor Serious Request. Hij heeft op Ameland met verschillende (zelfbedachte) acties een gigantisch bedrag van €410 binnen weten te halen. Ook dit bedrag is in de glazen kist beland en we hopen dat we daarmee een eind zullen komen op weg naar de €5000.

De leerlingen kunnen hun ingezamelde geld nog tot woensdagmiddag inleveren op school. De school zal dan donderdag het eindbedrag bekend maken
Dit bedrag zal op een cheque naar Leeuwarden worden gebracht door onze lopers van de Serious Run. Leerlingen lopen samen met docenten van school (Dokkum) naar "Het glazen huis" in Leeuwarden. De lopers hopen persoonlijk de cheque te kunnen overhandigen tussen 12.00 en 13.00 uur bij het Glazen huis.

tim1tim2