Donderdag 19 december Het eindbedrag en de "Serious RUN"

Op donderdagmorgen voordat de serious run van start ging is het eindbedrag van onze school aan de leerlingen bekend gemaakt.
In de kantine werd ons verteld dat wij samen €5110,01 hebben opgebracht voor het goede doel.
Dit bedrag was op een cheque geschreven en moest nu alleen nog naar "Het glazen huis" in Leeuwarden worden gebracht.
Onze goed getrainde lopers werden door alle leerlingen van school uitgezwaaid op weg naar Leeuwarden.
In kleine groepjes werd er iedere keer ongeveer 4 km afgelegd en werd de cheque iedere keer doorgegeven. Het laatste deel van de loop is vervolgens gezamenlijk door alle lopers afgelegd tot op het Zaailand. Aangekomen bij "het glazen huis" is de cheque door alle leerlingen naar de brievenbus gebracht en overhandigd.
Al met al een geweldige opbrengst en wat de lopers betreft die zijn een enorme ervaring rijker !!

Klik hier voor meer foto's van de Serious run

Cheque1cheque2