Regelingen

Ouders kunnen via verschillende regelingen in aanmerking komen voor vergoedingen.
Hieronder staan enkele van deze vergoedingen genoemd:

Kindpakket                                            Leergeld

KINDPAKKET.NL : vergoedingen voor sport,muziekles, schoolreisje of verjaardag.
Wat de reden ook is .......
Het kan komen omdat u geen of te weinig werk heeft, door een uitkering , een scheiding , ziekte of gewoon door pech.
Wat de reden ook is , uw kind kan meedoen !
Voor wie?
Is uw inkomen lager dan 120% van het minimum loon of zijn er hoge lasten waardoor er netto weinig overblijft?
Dan is er kindpakket.nl !!
Op onderstaande site staan alle vergoedingen op een rij en kunt u in vier stappen een vergoeding aanvragen.
Klik hier voor de website van kindpakket waar u tevens een aanvraag kunt indienen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arriva                         fryslan

ARRIVA.NL/scholierenkorting::mogelijkheid om korting aan te vragen op het leerlingenvervoer.

Speciaal voor de scholieren (12-18 jaar) in Fryslân biedt de provincie Fryslân vanaf 1 augustus een korting aan bij de aanschaf van een Arriva Altijd Vrij Fryslân abonnement.
Dit doet de provincie om de ouders tegemoet te komen in de reiskosten van hun schoolgaande kinderen.

Periode
Geldig gedurende het schooljaar 2018/2019. In de periode vanaf 1 augustus 2018 tot 1 augustus 2019.
Voor wie is de kortingsregeling bedoeld?
Scholieren in de leeftijdscategorie 12 t/m 18 jaar die (gaan) reizen met een Arriva Altijd Vrij Fryslân abonnement.
Welke korting krijgen de scholieren precies?
Als scholier krijg je vanaf 1 augustus de volgende korting:
25 euro korting op een maandabonnement Arriva Altijd Vrij Fryslân
250 euro korting op een jaarabonnement Arriva Altijd Vrij Fryslân

Klik hier voor de website van betreffende mogelijkheden op Arriva-korting.
Klik hier voor het bijbehorende informatiefilmpje op you tube.