Opbrengst

Er is geen leerling die zonder bestemming onze school verlaat.
De meeste leerlingen verlaten de school met een arbeidscontract bij een bedrijf. Er is een groot aantal bedrijven in de regio dat werknemers afkomstig van de JJ Boumanschool in dienst heeft, dat zijn allerlei soorten bedrijven, met het meest uiteenlopend soort werk.

P1210754

Ook plaatsing in een sociale werkplaats behoort, zij het nog maar in zeer geringe mate, tot de mogelijkheden.
Het werk dat wordt gevonden is zeer divers net als de bedrijven waar dat werk plaatsvindt.

Een aantal leerlingen verlaat de school bij het bereiken van de 16 jarige leeftijd om een MBO opleiding bij een ROC te volgen of op latere leeftijd om alsnog aan een BBL-Traject (werken en leren) deel te nemen.

Klik op onderstaande link voor meer gegevens over de uitstroom.
U komt in ons venster van Vensters voor Verantwoording.
Klik daarna op tabblad PrO.

Voor uitgebreide informatie over betreffende gegevens klikt u in de vensters op "meer" (rechtsonder in de vensters)